Menu

NE12 Sixth Form

The School Day

Monday, Wednesday, Thursday, Friday


8.00

Building open to students


8.35

First Bell – report to Tutor Rooms


8.40 – 8.55

Morning Registration/Assembly


8.55 – 9.45

PERIOD 1  (50 minutes)


9.45 – 10.40

PERIOD 2  (55 minutes)


10.40 – 11.00

Break


11.00 – 11.50

PERIOD 3  (50 minutes)


11.50 – 12.25

Early Lunch

11.50 – 12.40

PERIOD 4 

(50 minutes)


12.25 – 1.15

PERIOD 4  

(50 minutes)


12.40 – 1.15

Late Lunch


1.15 – 2.10

PERIOD 5   (55 minutes)


2.10 – 3.00

PERIOD 6   (50 minutes)




Early Lunch


Late Lunch


Week 1:  Years  7, 8, 12, 13


Week 1:  Years  9, 10, 11

Week 2:  Years  9, 10, 11, 12, 13


Week 2:  Years  7, 8

                                   
(Y12/Y13 Late on Thursday)

Tuesday


8.00

Building open to students


8.35

First Bell – report to Tutor Rooms


8.40 – 8.55

Morning Registration/Assembly


8.55 – 9.45

PERIOD 1  (50 minutes)


9.45 – 10.40

PERIOD 2  (55 minutes)


10.40 – 11.00

Break


11.00 – 11.50

PERIOD 3  (50 minutes)


11.50 – 12.25

Early Lunch

11.50 – 12.40

PERIOD 4 

(50 minutes)


12.25 – 1.15

PERIOD 4  

(50 minutes)


12.40 – 1.15

Late Lunch


1.15 – 2.10

PERIOD 5   (55 minutes)


2.20 – 4.00

Staff CPD




Early Lunch


Late Lunch


Week 1:  Years  7, 8, 12, 13


Week 1:  Years  9, 10, 11

Week 2:  Years  9, 10, 11, 12, 13


Week 2:  Years  7, 8

                                   

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.